Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

DIY - Ιδέες διακόσμησης γάμου, βάφτισης


Μια από τις υποχρέωσεις των κουμπάρων ή των νονών ενός μυστηρίου, είναι όπως όλοι ξέρουμε και η διακόσμηση. Εμείς σας προτείνουμε με εύκολους και φθηνούς τρόπους να δημιουργήσετε την διακόσμηση που σας ταιριάζει με απλές συμβουλές και οδηγίες. 
Υφάσματα όπως η γάζα, οργάντζα, τούλι και λινάτσα σε διάφορες αποχρώσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο, θα ήταν η αρχή για μια τέτοια διακόσμηση γάμου ή βάφτισης.
Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω στο πάτωμα, βάζοντας επάνω τους κάποια φαναράκια με κεριά ή ρεσώ σε όποια διάσταση θελήσετε, και να δώσετε έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό. 
Επίσης μπορούμε να τα κρεμάσουμε σε δέντρα ή διάφορα στηρίγματα, ανάλογα τον χώρο όπου θα τελεστεί το μυστήριο και έτσι να κάνουμε πιο αέρινη την ατμόσφαιρα.
Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετηθούν επάνω σε τραπέζια και να διακοσμήσουν με διάφορα άλλα αντικείμενα το χώρο. 
Σε ένα τραπέζι υποδοχής για παράδειγμα, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε τα χρωματιστά μας υφάσματα κυρίως τη γάζα που είναι ευέλικτη και ελαφριά σαν ύφασμα και να συμπληρώσουμε με διάφορα άλλα αντικείμενα τη διακόσμηση του. 



























Μπορούμε να βάλουμε σε ένα τραπέζι επάνω γυάλες και να τις γεμίσουμε με κουφέτα ή διάφορα άλλα χρωματιστά γλυκίσματα, cupcakes και γλειφιτζούρια. 
Και φυσικά ένα βιβλίο ευχών που θα συμπληρωθεί από τους καλεσμένους. 
Κορδέλες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του χώρου και τούλι άσπρο ή χρωματιστό και να δώσουν και αυτά με τη σειρά τους μια μικρή διακόσμηση.
Γλαστράκια ή λουλούδια είναι επίσης μια πολύ όμορφη ιδέα διακόσμησης. 
































Οι λαμπάδες ωστόσο μπορούν να διακοσμηθούν και αυτές με τη σειρά τους με υφάσματα, όπως τούλια ή λινάτσα, κορδέλες και διάφορα λουλούδια. 
Αν πρόκειται για γάμο ο δίσκος με τα ποτήρια και την κανάτα, μπορούν είτε να ζωγραφιστούν, είτε να τοποθετηθούν κορδέλες και λουλούδια και να ομορφύνουν κατά αυτόν τον τρόπο.






























Καλές κουμπαριές!!!

Κείμενο - Φωτογραφίες: Ευγενία Στεφανή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου