Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Συνταγή - κοτοτηγανιά Θεσσαλονίκης





Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: πολύ εύκολη


ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

850γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκίτσες
2 κ.γλ. μουστάρδα
χυμό από λεμόνια
8 πρέζες ρίγανη
αλάτι - μαύρο πιπέρι
ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, προσθέτουμε επίσης τη ρίγανη και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. 
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα. 






Καλή όρεξη!

Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου