Υλικά
500gr κρέας κόκκινο
3 κόκκινες πιπεριές
3 πράσινες πιπεριές
3 καυτερές πιπεριές
200gr σάλτσα ντομάτας
100ml λευκό κρασί
500ml ζωμό κοτόπουλο (ή νερό και 1 κύβο ζωμό)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρέας μας σε μικρές μπουκίτσες και τις πιπέριες σε εξίσου μικρά κομμάτια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ' ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το κρέας. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Ρίχνουμε και τις πιπεριές μας και μετά από λίγο σβήνουμε με κρασί. Μόλις φύγει η αλκοόλη ρίχνουμε τη σάλτσα και το ζωμό κοτόπουλο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει ως που να φύγουν τα υγρά και να γίνει μια ωραία σάλτσα.
Μπορούμε να ρίξουμε και 15 περίπου σταγόνες Tabasco, αν το θέλουμε πικάντικο.
Καλή όρεξη!!!
Ε.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου