Υπάρχει όμως τρόπος, να μην μας συμβαίνει αυτό και μάλιστα πολύ εύκολα.
Όταν λοιπόν καθαρίζεις το κρεμμύδι, μπορείς να το βάλεις κάτω από το κρύο νερό της βρύσης και έτσι να του δεσμεύσεις τις ουσίες που προκαλούν τα δάκρυα. Εναλλακτικά, αν σκέφτεσαι ότι χαλάς το πολύτιμο νερό και είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο τόσο νερό, μπορείς να το βάλεις για λίγο στην κατάψυξη.
Έτσι απολαμβάνεις αυτό το τόσο νόστιμο λαχανικό!!
Έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους και δουλεύουν!! Δοκιμάστε κι εσείς...
Μ. Γ.
Αν υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι να υπάρχει και το "δάκρυα χωρίς κρεμμύδι".
ΑπάντησηΔιαγραφή